Kviečiame į “Ledinių ratų klubą”!

Sveiki!

Gal tu esi įsitikinęs (įsitikinusi), kad dviratis tinka į transporto priemones ne tik vasaros metu, bet ir ištisus metus? Gal ir nori susipažinti ir bendrauti su panašiai mąstančiais žmonėmis? Tai šitas klubas yra tau!

 

Kas gali dalyvauti?

Visi, kurie važiuoja dviračiais ir žiemos metu, svarsto apie dviračių važiavima žiemos metu, arba pritaria važiavimą žiemos metu. Kviečiame ypač tokius, kurie pirmą kartą noretų pabandyti važiuoti per žiemą (dalyvavimas klube neįpareigoja važiuoti divračiu).

 

Ką veiksime?

Visų pirma – susitiksime ir pabendrausime. Arbatos gersime, ir galbūt ką nors atsinešime užkasti. Dalinsimes patirtimi, o tie, kurie mažiau patyrę, galės užduoti klausimus tiems, kurie yra labiau patyrę. Bus pranešimai įvairiomis temomis (žiemos dviračių apranga, žiemos dviračių remontas ir priežiūra, žieminės padangos, eismo ypatumai žiemos metu, t.t.), ir taip pat bus atviros diskusijos. Jeigu matysime, kad mums gerai sekasi ir norisi ką nors daugiau nuveikti, tai galėsime dar ir žieminius dviračių žygius organizuoti, straipsnius rašyti, plakatus sugalvoti, gal vėliau padarysime atskirą klubą merginoms, ir šiaip galėsite pateikti savo pasiūlymus mūsų veiklai.

 

Kodėl to reikia?

Nereikia. Bet smagu. Smagu pabendrauti su kitais, pamatyti, kas tas žmogus, kuris sėdi ant gretimo dviračio, naudinga kartais gauti patarimus, ir smagu juos dalinti (prisipažinkime … tikrai smagu juos dalinti :)), ir galu gale, su tokiu smagu klubu, galbūt ir skatinsime ir tuos, kurie dar neišdrįso per žiemą važiuoti, pabandyti pirmą kartą.

 

Kada renkames?

Pirmas susitikimas 2013 spalio 29, antradienį,19 val.

Rinksimes kartą per mėnėsį iki kovo mėnesio. Jeigu mums visiems bus smagu, pakartosim ir kitais metais.

 

Kur renkames?

Aušros vartų 7, šalia Filharmonijos. Susirinksime pas Velo-city Vilnius (dviračių nuoma, ekskursijos ir daug daugiau), tame pačiame kabinete, kaip miesto ekskursijų vedėjai, Senamieščio Gidas. Dviračius galesite į vidų nešti arba lauke prirakinti.

 

Ateik! Dalyvauk! Nors trumpam užeik, ir pamatyk, kaip pas mus gerai. Renkames tik kartą į mėnėsį bei neįpareigojame važiuoti dviračiu, taip, kad nėra ko prarasti, jeigu ateisi.

 

Jūsų 

Veronika 

veronika

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velo-city Vilnius Book Now