Kitas NEMOKAMAS dviračių žygis: Rugpj. 14d. 17 val. „Vilniaus kontrastai vokiečio akimis“

Nemokamas dviračių žygis „Vokiškų atostogų“ proga

 

„Vokiškų atostogų“ ir naujo Vilniaus dviračių maršrutų žemėlapio – apie ją jau sėkančiose naujienose –  proga, Velo-city vadovas ir gimęs vokietis Frankas kviečia į kitą nemokamą žygį neskubantiems.

Data ir laikas: 2020-08-14 17:00 val.
Susitikimo vieta:

„Velo-City Vilnius“ dviračių nuomos punktas, Pylimo g. 31
Google Maps

Trukmė: 2-3 val.
Kaina: Nemokamai
Jeigu Jums truksta dviračio, mes tai irgi paskolinsime nemokamai, tik prašome iš anksto pranešti kokio dviračio reikės (vyr. arba mot. ir dydis)
Telefono nr.: +370 699 56009
El. paštas: info@velovilnius.lt

 

Matysime (mes minsime palei naujo dviračių maršrutų oranžinį maršrutą):  

  • Senamiestis ir Gedimino prospektą;
  • Žvėryną;
  • Karoliniškių kraštovaizdžio draustinį;
  • Plikakalnio piliaklanį;
  • Lazdynus;
  • Vingio parką

Daugiau apie dviračių maršrutus Vilniuje ir Trakus: velovilnius.lt/vilnius-bikemap

Ar žinojote, kad Vokietijoje yra beveik 80 milijonų dviračių? Tai beveik tiek pat, kiek šalyje gyvena gyventojų, ir žymiai daugiau nei važinėja automobilių. Dviratis čia – populiaresnis pasirinkimas ir kelionei į darbą, ir laisvalaikio praleidimui.

Vokiškų atostogų Vilniuje proga tikras vokietis Frankas pristatys naują maršrutą iš dviračių maršrutų Vilniuje žemėlapio. Dviračiais lėksime per Žvėryną.

Keliaudami link televizijos bokšto pamatysite ne tik sovietinio laikotarpio statybos rajonus, bet ir nuostabius Vilniaus vaizdus, atsiveriančius iš Karoliniškių kraštovaizdžio draustinio ar nuo paslaptingos Plikakalnio atodangos.

Vingio parke ne tik kvėpuosite grynu oru ir grožėsitės gamta, bet ir sustosite prie vokiečių karių kapų. Jūsų laukia atradimų kupina kelionė Vilniaus gatvėmis!

 

 

Velo-city Vilnius Book Now