Savitarnos taisykla

Projektas yra UŽDARYTAS

Norite NEMOKAMAI susitvarkyti savo dviratį? Tai galite padaryti pas mus!

Norintiems susitvarkyti dviračius ir išmokti, kaip tai daryti – į pagalbą skubės Frankas, Veronika ir Martynas. Mes jums paaiškiname ką reikia padaryti, bet savo rankomis neliečiame.

Savitarnos dirbtuvių* taisyklės paprastos – MES – suteikiame vietą, įrankius ir dalijamės patarimais.

JŪS – vieni iš kitų mokotės ir patys sutaisote savo dviratį!

Jeigu problemos bus per sunkios ir manysite, kad pats nesusitvarkysite, tuomet galėsite tiesiog  pasinaudoti mokamomis meistro paslaugomis.

 

Dviračio savitarnos dirbtuvė yra nemokama, bet mes labai prašome palikti aukas.

Ir taip: savitarnos dirbtuvėje ir merginos tvarko savo dviračius pačios 🙂

* Savitarnos dirbtuvė

,,Velo-city Vilnius'' siekia, kad kiekvienas mokėtų prižiūrėti savo dviračius​savarankiškai, todėl tam įgyvendinti – įkūrėme Savitarnos dvirbtuvę, į kurią atvykęs kiekvienas išmoks nesudėtingos dviračių taisymo abėcėlės. Dirbtuvėse ne vien tik sutaisysite sugedusį dviratį, bet (o tai kur kas svarbiau) vieni iš kitų išmoksite teisingai prižiūrėti savo dviratį. Juk daugiausiai bėdų atsiranda dėl laiku neatliktos gedimų profilaktikos, kuomet smulkūs, laiku nesutvarkyti gedimai virsta didelėmis ir brangiai kainuojančiomis problemomis. Jei kažko nepavyks sutaisyti pačiam – meistras Saulius visada pasiruošęs pagelbėti (tiesa, šįkart už įprastą mokestį). Jei turėsit ūpo ir liksit patenkinti, savitarnos dirbtuves galėsite paremti simbolinėmis aukomis. O mes savo ruožtu šias lėšas panaudosim savitarnos idėjos plėtojimui ir populiarinimui! Sek naujienas apie Savitarnos dirbtuvę paspaudęs ,,Patinka!" ant mūsų tinklapio Facebook'e: www.facebook.com/velovilnius


 


  
Velo-city Vilnius Book Now