Garantijų krepšys

“Velo-City” dirba tam, kad Jūs galėtumėte legaliai įsigyti patikimą dviratį. Todėl kiekvienam atnaujintam dviračiui, kurį parduodame, suteikiame garantijų krepšį:

  1. 2 savaičių grąžinimo politika. Dviratis gali būti grąžintas arba pakeistas per 2 savaites nuo įsigijimo dienos. Pirkėjui grąžinama 100 proc. dviračio kainos.
  2. Legalumo garantija. Dviratis parduodamas su įsigijimo dokumentais, patvirtinančiais, kad jis nėra vogtas. Dviračiai parduodami su kasos pajamų čekiu, patvirtinančiu apie mokamus mokesčius valstybei.
  3. Taupios dviračio priežiūros garantija. „Velo-City“ rengiamų Savitarnos dirbtuvių metu galėsite nemokamai išmokti prižiūrėti ir remontuoti dviratį. Jeigu, visgi, nuspręsite dviratį patikėti meistrui, dviratį atnaujinsim ir paremontuosim su 20 proc. nuolaida.
  4. Supirkimo garantija. “Velo-City” superka atnaujintus dviračius, jei dviratis klientui tapo nebereikalingas 1 metus po įsigijimo. Dviračio supirkimo kaina priklauso nuo grąžinimo dviračio būklės.

,,Velo-City“ garantijų krepšį, o kartu ir pagrindines įsigyto dviračio charakteristikas ir dviračio priežiūros patarimus rasite „Velo-City“ Dviračio pase.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velo-city Vilnius Book Now